Da er vi i gang

av Leinstrand Trim og aktivitet / 21. april, 2015

Da er vi i gang :-) Konsentrerte og blide unger i full aktivitet :-) Neste tirsdag kl 18 - 19 er vi på plass igjen i gymsalen på Nypvang skole, da med ballsidighet . Velkommen!

Allidrett på Nypvang skole

av Leinstrand IL / 21. april, 2015

Allidrett på Nypvang skole i kveld for barn født i 07, 08, 09 og 10. Foreldreinformasjon mens barna lærer seg litt om taekwondo. Hjelp til innmelding og påmelding via leinstrandil.no for dem som ønsker det. Møt opp!

Gode råd til både foreldre

av Leinstrand IL / 21. april, 2015

Gode råd til både foreldre, trenere og utøvere!

En dag igjen 🏃👍😃

av Leinstrand Trim og aktivitet / 20. april, 2015

En dag igjen 🏃👍😃

Tusen takk til deg Svein

av Leinstrand IL / 18. april, 2015

Tusen takk til deg Svein Tore for utmerket prosjektledelse og for innsatsen din som vil komme mange, mange unger og ungdommer (og kanskje noen voksne) til gode i mange år fremover!

Aktivitetsplan for friidretten - bli

av Leinstrand Friidrett / 17. april, 2015

Aktivitetsplan for friidretten - bli med! Treninger mandager kl 17.15 på Dalgård.

Ferdig ballbinge!

av Leinstrand IL / 17. april, 2015

Ferdig ballbinge! Super ekstrainnsats i kveld gjør at det er mulig å spille fotball der fra i morgen. Dugnadsinnsats, inntektene fra loppemarkedet i fjor og andre bidrag har redusert byggekostnaden for idrettslaget med ca. 250.000 - det er mye penger for innsatsen. Slik kan vi holde aktiviteten oppe og aktivitetsavgiftene lave. På vegne av alle som har glede av idrettsplassen, takk for alle bidrag!... Les Mer

I kveld ferdigstilles ballbingen!

av Leinstrand IL / 17. april, 2015

I kveld ferdigstilles ballbingen! I tillegg ordnes det med lys slik at brukstiden forlenges når kveldene blir mørkere igjen.

Ballbingen skal ferdigstilles i morgen

av Leinstrand IL / 16. april, 2015

Ballbingen skal ferdigstilles i morgen kl 1700 og utover. Vi trenger din hjelp! Kommenter nedenfor og møt opp i morgen fredag for en siste dugnadsinnsats på bingen.

Loppemarked på Klett i helga!

av Leinstrand Skøyter / 15. april, 2015

Loppemarked på Klett i helga!

Bli med og spring Nybrottkarusellen

av Leinstrand Friidrett / 14. april, 2015

Bli med og spring Nybrottkarusellen på Stjørdal! Første løp går onsdag 22. april. Det er to ulike distanser - kort for 0,8 km for 11-14 år og valgfritt kort eller lang (3,2 km) for 15 år og eldre. Se mer informasjon i lenka som ble lagt ut 7. april. Påmelding så snart som mulig til eva@lauglo.no. Spørsmål? -ta kontakt med Gudleik Husby.