Trenger du litt magi?

av Leinstrand Ski / 19. desember, 2014

Trenger du litt magi? La julehandelen være i kveld og opplev gnistrende snø og sjeldent godt føre i lysløypa på Ringvål i kveld. Ren blåswix og en god lue er riktig tilbehør..

Supre forhold på Ringvål!

av Leinstrand Ski / 15. desember, 2014

Supre forhold på Ringvål! Det blir skitrening på SKI i morgen tirsdag på Skogly kl 1800. Vi avslutter med kveldsmat i skihytta, velkommen!

Velkommen til ny hjemmeside!

av Leinstrand IL / 10. desember, 2014

Velkommen til ny hjemmeside! Idrettslaget har lansert ny hjemmeside, og det er nå klart for registrering av medlemskap og deltakelse i aktiviteter. I disse dager mottar dere brosjyre, med beskrivelse av hvordan ALLE må registrere seg i det nye medlems-/aktivitetsregisteret. Vi håper alle tar seg tid til å lese bruksanvisningen, og deretter registrerer hele husstanden som medlemmer. Dette vil gjøre... Les Mer

Statoilkoppen 2015 selges for kr

av Leinstrand IL / 8. desember, 2014

Statoilkoppen 2015 selges for kr 299. Kr 100 går direkte til Leinstrand IL. Finnes i rød, svart og sølv. Send SMS til Svanaug Fallan (926 69 370) eller Johanne Storler (977 57 365) hvis du vil slå to fluer i en smekk; kaffe og støtte til idrettslaget :-)

Vi gratulerer menn senior med

av Leinstrand Fotball / 7. desember, 2014

Vi gratulerer menn senior med semi-finale plass i Buvik cupen. Kampen spilles kl.1808 i Skaunhallen 👍⚽️

Fantastisk innsats av alle våre

av Leinstrand Friidrett / 2. desember, 2014

Fantastisk innsats av alle våre utøvere på Adventsstevne på Ranheim! Vi er stolte av at vi er med, og at vi også får seier i 6 øvelser i konkurranse med store klubber som Byåsen, Ranheim og Strindheim. De som er ekstra interessert kan gå inn her og sjekke resultater: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=58054

Obs!

av Leinstrand Friidrett / 30. november, 2014

Obs! På grunn av Adventsmesterskap i friidrett i Ranheimshallen mandag 1/12 utgår vanlig trening! Lykke til til de av våre medlemmer som skal konkurrere på 60m, 200m, 600m, i lengde og kulestøt!

Vinnerlaget!

av Leinstrand Ski / 30. november, 2014

Vinnerlaget!!

Premieutdelingen for klubbmesterskapet i friidrett

av Leinstrand Trim og aktivitet / 28. november, 2014

Premieutdelingen for klubbmesterskapet i friidrett vil bli gjort i barnehagen i forbindelse med nissemarsjen før vi returnerer til samfunnshuset :)

På førstkommende søndag arrangeres den

av Leinstrand Trim og aktivitet / 27. november, 2014

På førstkommende søndag arrangeres den tradisjonsrike nissemarsjen på Leinstrand. Vi går fra samfunnshuset kl 15 og opp til barnehagen hvor vi kanskje får treffe nissen. Vel nede ved samfunnshuset tenner vi julegrana kl 16 mens skolekorpset spiller ute. Deretter fortsetter programmet inne i samfunnshuset i regi av skolekorpset.

Vi gratulerer Magnhild

av Leinstrand Skøyter / 19. november, 2014

Vi gratulerer Magnhild, Anna og Carina med uttak til junior landskamp mot Nederland og Tyskland i Hoorn i Nederland siste helgen i november. Artig og vel fortjent at vår trener Pål Ekren også skal delta som en av to trenere på vegne av forbundet. Av 16 løpere fra Norge er det hele 6 fra Trondheim! Ingen tvil om at det jobbes godt i Trønderske skøyteklubber for tiden!